Gratis verzending vanaf €100,-

Allesvooruwschoenen.nl

Spaanse sloffen heren

Spaanse sloffen heren

Spaanse sloffen voor heren zijn comfortabele pantoffels voor in huis met een suède buitenkant en een comfortabele wollen binnenvoering. De Spaanse sloffen zijn iets hogere sloffen die tot aan de enkels komt. Hierdoor zit de Spaanse slof extra comfortabel en dan ook rond de enkels. De Spaanse sloffen zijn stevig dankzij de het hoge kwaliteitsleer dat wordt gebruikt. De binnenvoering is gemaakt van 100% wol. Het grote voordeel hiervan is dat dit je voeten goed warm houdt, zonder dat je zweetvoeten krijgt. Hierdoor is de Spaanse slof voor heren een van de meest geliefde pantoffels voor in huis.

Echte Spaanse sloffen voor heren

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan Spaanse sloffen voor heren. De Spaanse sloffen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, donkerblauw, beige, zwart en donkerbruin. Voor alle heren is er ook een passende maat. Wij verkopen namelijk iedere Spaanse slof voor heren in de maten 36 tot 46. Ook voor baby’s hebben wij mooie Bernardino Spaanse sloffen. De Spaanse sloffen zij niet alleen schattig en warm, maar ook ontworpen voor zowel jongens en meisjes. De Spaanse sloffen kun je iets vaster knopen met de kleine veters en de kleine Spaanse Bernardino slofjes.

De Spaanse sloffen met de beste pasvorm

De Spaanse sloffen, worden niet geheel verrassend, gemaakt in Spanje met de beste suède en een comfortabele binnenvoering van wol. Het leer is flexibel en heeft daardoor vrijwel altijd een comfortabele pasvorm. Naast Spaanse sloffen voor mannen, verkopen wij ook sokken van het merk Sock My Feet. De unieke printjes op de sokken zijn erg vrolijk en zorgen, samen met de Spaanse sloffen, voor extra wooncomfort. Wil je het comfort voor de Spaanse slof eerst in het echt ervaren voor je ze koopt? Dan ben je altijd welkom in onze winkel in Rijswijk.