Gratis verzending vanaf €100,-

Allesvooruwschoenen.nl

Bernardino Spaanse sloffen

Bernardino Spaanse sloffen

Spaanse sloffen zijn misschien wel een van de meest comfortabele pantoffels die je kunt krijgen. Toch is het belangrijk om te kiezen voor de beste Spaanse slof. Als je dat wilt kies je voor de Spaanse sloffen van Bernardino’s. Deze Spaanse sloffen zijn gemaakt van een suède buitenkant en hebben een warme binnenvoering van 100% wol. Deze combinatie zorgt voor een flexibele pantoffel dat iedereen past. De Spaanse sloffen van Bernardino’s zijn verkrijgbaar in onze webshop in de kleuren zwart, rood, beige, donkerblauw en donkerbruin. De maten van de Spaanse sloffen zijn geschikt voor zowel dames als heren: 36 tot 46. Wil je schattige Bernardino pantoffels voor de baby? Ook deze vind je in onze winkel!

De enige echte Spaanse sloffen van Bernardino

Spaanse sloffen van Bernardino’s zijn de real deal. De Spaanse sloffen worden nog steeds ambachtelijk geproduceerd in Spanje Hiermee bedoelen we dat je dan kunt genieten van maximaal comfort. Het suède maakt de schoen comfortabel en de binnenvoering is gemaakt van 100% wol. Dit is voor het comfort extreem belangrijk. Wol heeft namelijk als eigenschap dat het de lichaamstemperatuur goed kan behouden bij kou en warmte. Dit betekent dus ook dat je geen zweetvoeten krijgt, wat je wel kunt hebben met blends van wol en polyester. Met de Spaanse sloffen van Bernardino’s ben je dus verzekerd van maximaal comfort. Het design is ook zo ontworpen dat het zeer geschikt is voor dames en heren.

Sokken en de Spaanse sloffen van Bernardino

Naast Spaanse sloffen van het merk Bernardino’s kun je ook samen dragen met de leuke sokken van Sock My Feet. De sokken hebben leuke printjes en zijn gemaakt van 100% katoen. Wil je geen Bernardino’s sloffen? Dan kun je ook kiezen voor lekker warme huissokken! Vind je het spannend om de Spaanse sloffen online te bestellen? Dan ben je altijd welkom in onze winkel in Rijswijk om de sloffen te passen.