Gratis verzending vanaf €100,-

Allesvooruwschoenen.nl

Spaanse sloffen dames

Spaanse sloffen dames

Warmte is een van de belangrijkste punten als je kijkt naar het wooncomfort. Met name dames hebben snel last van koude voeten, wat dus ten koste gaat van het wooncomfort. Dit kun je eenvoudig oplossen door het dragen van warme wollen Spaanse sloffen voor dames. De Spaanse sloffen zijn gemaakt van suède van hoge kwaliteit. De binnenvoering van de Spaanse sloffen voor dames bestaat uit 100% wol. De Spaanse sloffen voor dames zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals rood, donkerbruin, beige, donkerblauw en zwart. De Spaanse sloffen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 36 tot 46.

Wat onze Spaanse sloffen voor dames de beste maakt

De Spaanse sloffen van Bernardino´s zijn de beste Spaanse sloffen die je kunt krijgen. De Spaanse sloffen worden, niet geheel verrassend, nog steeds in Spanje gemaakt met de beste kwaliteit suède en wol. De Spaanse sloffen zijn verhoogd tot achter de enkels. Dit heeft als grote voordeel dat de sloffen ook comfortabel zit rond de enkels. De binnenvoering van de Spaanse sloffen voor dames is van 100% wol. Wol heeft als unieke eigenschap dat het in staat is om de eigen lichaamstemperatuur te behouden en zo dus beschermd tegen kou en ook warmte. Hierdoor hebben onze Spaanse sloffen, ten opzichte van andere Spaanse sloffen met een mix van wol en polyester, als voordeel dat je geen last krijgen van zweetvoeten.

Sokken en Spaanse sloffen koop je bij Allesvooruwschoenen.nl

In onze webshop kun je niet alleen Spaanse sloffen kopen van het merk Bernardino, maar ook prachtige sokken met leuke printjes zoals panterprint of een hartje. De sokken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn naadloos voor extra comfort. Wil je geen Spaanse sloffen, maar huissokken? Ook deze kun je vinden in onze webshop! Wil je eens het comfort in het echt ervaren van onze warme en comfortabele Spaanse sloffen? Kom dan eens langs in onze winkel in Rijswijk.