Gratis verzending vanaf €100,-

Allesvooruwschoenen.nl

Over ons

Vakschoenmakerij Bennis is een begrip in Rijswijk en omgeving. En hoe kan het ook anders: al meer dan 42 jaar oefenen wij met veel plezier en toewijding dit mooie vak uit in ons monumentale pand aan de Herenstraat. Inmiddels heeft Adri Bennis sinds 2005 het stokje overgenomen van zijn vader Leo.

De 3e generatie staat ook alweer klaar, want ook zoon Jordi werkt vanaf 2021 mee in de schoenmakerij. Natuurlijk blijft de kwaliteit en de aandacht voor de klant en zijn schoenen op het hoogst haalbare niveau.

“Ambachtelijk schoenmaken is en blijft handwerk,” aldus Adri, “Ook al zijn er machines gekomen, in principe blijft het nog steeds naaien, lijmen en poetsen. Het leuke is om een oude schoen er weer als nieuw uit te laten zien. In de wegwerpmaatschappij van tegenwoordig denken sommige klanten al snel dat een schoen niet meer te repareren is.  Als je het dan toch voor elkaar krijgt, zie je blij verraste gezichten en dat maakt ons werk elk keer weer de moeite waard. Daarnaast is het schoenmakerswerk erg milieuvriendelijk, want er is natuurlijk niets duurzamers dan reparatie van je favoriete schoenen/lederwaren.

Hetzelfde geldt als u nieuwe schoenen heeft gekocht die naar een paar dagen te krap blijken te zijn. Breng ze naar onze schoenmakerij Bennis of stuur ze op via de online schoenen service en wij kunnen met speciale oprekmachines ervoor zorgen dat ze weer comfortabel zitten, zodat u ze niet weg hoeft te doen.”

Vele klanten weten steeds weer de weg te vinden naar de zaak van Vakschoenmakerij Bennis, waar u altijd met een glimlach wordt ontvangen en we uw oude schoenen weer een 2e, 3e of soms wel een 4e leven kunnen geven.

Kom gerust eens langs en wij helpen u graag!

 

Met vriendelijke groet,

Adri & Jordi Bennis

allesvooruwschoenen.nl

schoenmakerijbennis.nl